Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems E. Dickinson
Codul Libristo: 03612828
Editura Springer, decembrie 1995
'There is no higher or lower knowledge, but only one, flowing out of experimen­ tation. ' (Leonardo... Descrierea completă
? points 488 b
969 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Perspectives on Female Sex Offending Myriam Denov / Copertă tare
common.buy 981 lei

'There is no higher or lower knowledge, but only one, flowing out of experimen­ tation. ' (Leonardo da Vinci, 1452-1519) Food materials are complex in terms of composition, structure and mechanical properties. In order to understand the relationship between these different kinds of complexity, the experimental food scientist has a wide range of physico-chemical techniques at his or her disposal. But, in practice, of course, there are often severe limitations on the techniques which are available for any particular investigation. Apart from obvious constraints associated with instrument cost and accessibility, one com­ mon problem is a lack of knowledge by the non-expert about the capabilities and limitations of every new advance in instrumentation. No individual worker in the field of food science can become expert in more than a very small number of experimental techniques. On the other hand, most of us wish to know enough about the major emerging experimental technologies to enable us to make a realistic assessment of what they may have to contribute towards any new problems that we may meet. This book collects together in a single volume an up-to-date set of introductory articles describing a range of new physico-chemical tech­ niques which can be used to probe food structure at the molecular, colloidal and microscopic levels. Each individual chapter is written by an acknowledged expert in his field.

Informații despre carte

Titlu complet New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems
Autor E. Dickinson
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1995
Număr pagini 356
EAN 9780751402520
ISBN 0751402524
Codul Libristo 03612828
Editura Springer
Greutatea 800
Dimensiuni 155 x 235 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo