Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Nanotechnology in Food Products

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Nanotechnology in Food Products Food Forum
Codul Libristo: 04578975
Editura National Academies Press, noiembrie 2009
In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor... Descrierea completă
? points 106 b
212 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Go-Giver Bob Burg / Carte broșată
common.buy 65 lei
Life in Ancient Greece John Green / Carte broșată
common.buy 28 lei
Glen Luchford Glen Luchford / Copertă tare
common.buy 363 lei
Breeding Ornamental Plants Dorothy J. Callaway / Carte broșată
common.buy 188 lei
History of the Rise, Progress, and Establishment, William Gordon / Carte broșată
common.buy 240 lei
Crime in an Insecure World Richard V. Ericson / Carte broșată
common.buy 171 lei
Gender, Religion and Change in the Middle East Ingvild Flaskerud / Carte broșată
common.buy 305 lei
New Enemy Andy McNab / Carte broșată
common.buy 54 lei
'The Contending Kingdoms' Glenn Richardson / Copertă tare
common.buy 997 lei
Nuclear Weapons are Illegal / Carte broșată
common.buy 354 lei
Elephant Who Liked To Smash Small Cars Jean Merrill / Copertă tare
common.buy 77 lei
Apocalypse of the Mind Melissa Lowe / Carte broșată
common.buy 107 lei

In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor and other sensory characteristics of foods, introduce antibacterial nanostructures into food packaging and encapsulate and deliver nutrients directly into targeted tissues, among other applications. However, as with any new technology, along with the benefits, there is the potential for unanticipated adverse effects. There is still a great deal to learn about any health outcomes related to introducing nanosized materials into foods and food packaging materials. Developing nanotechnology into a safe, effective tool for use in food science and technology will require addressing these and other questions. Assuring consumer confidence will be equally important to the success of this new emerging technology. The Institute of Medicine held a one-day workshop, summarized in this volume, to further explore the use of nanotechnology in food. Specifically, the workshop was organized around three primary topic areas: (1) the application of nanotechnology to food products; (2) the safety and efficacy of nanomaterials in food products; and (3) educating and informing consumers about the applications of nanotechnology to food products.

Informații despre carte

Titlu complet Nanotechnology in Food Products
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
Număr pagini 146
EAN 9780309137720
ISBN 0309137721
Codul Libristo 04578975
Greutatea 236
Dimensiuni 152 x 229 x 10
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo