Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Molecular Studies Of Aromatic And Non-Aromatic Rice For Quality Traits

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Molecular Studies Of Aromatic And Non-Aromatic Rice For Quality Traits Zainab Vohra
Codul Libristo: 02201858
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2012
Rice (Oryza sativa L.) is a primary food crop and has an important role both economically and in ter... Descrierea completă
? points 147 b
327 lei -9 %
296 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Lovaňské přednášky J. Patočka / Carte broșată
common.buy 29 lei
World of Warcraft: Legenden / Carte broșată
common.buy 89 lei
curând
Roald Dahl Treasury Roald Dahl / Copertă tare
common.buy 140 lei
village aerien Jules Verne / Carte broșată
common.buy 191 lei
13 Tales Richard McOmber / Carte broșată
common.buy 63 lei
Bauhygienische Erfahrungen Im Waldreichen Hochgebirge Theodor Messerschmidt / Carte broșată
common.buy 353 lei
Grundzuge Der Kinematik Herbert Baer / Carte broșată
common.buy 265 lei
Mozart for Kids, 1 Audio-CD Various / Audio CD
common.buy 59 lei
Egyptology Today Richard H. Wilkinson / Copertă tare
common.buy 582 lei
Wippchens Russisch-Japanischer Krieg Julius Stettenheim / Carte broșată
common.buy 130 lei
ETO Multicenter Molecular Integrals C.A. Weatherford / Copertă tare
common.buy 686 lei

Rice (Oryza sativa L.) is a primary food crop and has an important role both economically and in terms of food security. Aromatic rice varieties constitute a small but special group of rice and have gained greater importance with the worldwide increase in the demand for super rice. Not only aroma is one of the most important characteristics for sale ability of rice, grain quality is also important which includes many factors such as grain length, nutritional value, grain appearance and cooking quality.The present study was performed to analyze the genetic diversity among aromatic and non-aromatic rice genotypes using microsatellite markers (SSR). For the investigation, 20 rice cultivars of aromatic, non-aromatic, and quality traits were studied using 25 Rice Microsatellite (RM) markers among which 15 markers were used for analyzing aromatic and nonaromatic rice genotypes.The dendogram developed for aroma and quality traits showed that the genotypes with common phylogeny and geographical orientation tend to cluster together.

Informații despre carte

Titlu complet Molecular Studies Of Aromatic And Non-Aromatic Rice For Quality Traits
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 132
EAN 9783659463822
Codul Libristo 02201858
Greutatea 215
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo