Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Mixologist

Carte Mixologist Robert Hess
Codul Libristo: 07426791
Editura Mixellany Limited, mai 2006
Mixologist: The Journal of the American Cocktail features works by noted cocktail authorities Christ... Descrierea completă
? points 56 b
114 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Mezcal and Tequila Cocktails / Copertă tare
common.buy 105 lei
The Gentleman's Companion Charles Henry Baker / Copertă tare
common.buy 107 lei
God the Peacemaker Graham Cole / Carte broșată
common.buy 137 lei
Internet Resources on Weight Loss and Obesity Lillian Brazin / Copertă tare
common.buy 742 lei
Advanced Geoinformation Science Chaowei Yang / Copertă tare
common.buy 1.445 lei

Mixologist: The Journal of the American Cocktail features works by noted cocktail authorities Christine Sismondo, Robert Hess, Gary Regan, LeNell Smothers, Gwydion Stone, Audrey Saunders, Dale DeGroff, Ryan Magarian, Darcy O'Neil, Jared Brown, and Anistatia Miller. The never-before-published articles presented in Volume Two focus on the origins of the word "cocktail" and profession of bartending. Christine Sismondo puts forth the politically-charged early historical record of the word "cocktail." LeNell Smothers explores the origins and evolution of the Colonial American classic, the Mint Julep. Gwydion Stone relates the story of the "Green Fairy"--absinthe. Gary Regan uncovers the true birth of the Cosmopolitan. Robert Hess relates the need for passion in the execution of the mixologist's art, while Dale DeGroff explains how to set up a successful bartending operation. Ryan Magarian shows how he developed a bar program for a cruiseship line. Anistatia Miller and Jared Brown sit down with Henry Besant and Dre Masso of the Worldwide Cocktail Club to discuss the future of cocktails from a British perspective. Audrey Saunders details the cold, hard facts about the second most important ingredient to go into a cocktail--ice. Our resident chemist Darcy O'Neil delves into a definitive and scientific discourse on sweet & sour mix. To close this volume, Robert Hess returns with the history of Bacardi Rums.

Informații despre carte

Titlu complet Mixologist
Autor Robert Hess
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2006
Număr pagini 212
EAN 9780976093718
ISBN 9780976093718
Codul Libristo 07426791
Greutatea 334
Dimensiuni 151 x 229 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo