Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Mississippi Current Cookbook

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Mississippi Current Cookbook Regina Charboneau
Codul Libristo: 09234971
Editura Rowman & Littlefield, mai 2014
Discover the diverse food and culinary traditions from the ten states that border America's most imp... Descrierea completă
? points 87 b
204 lei -13 %
176 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Chainsaw Man, Vol. 10 Tatsuki Fujimoto / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
Bakemonogatari, Volume 2 Nisioisin / Carte broșată
common.buy 61 lei
Numerology: The Complete Guide, Volume 1 Matthew Goodwin / Carte broșată
common.buy 134 lei
curând
Birds of South America Passerines Ber van Perlo / Carte broșată
common.buy 175 lei
Cowpens 1781 Richard Blackmon / Carte broșată
common.buy 100 lei
QI: The Second Book of General Ignorance John Lloyd / Carte broșată
common.buy 65 lei
Fucking Filth / Carte broșată
common.buy 72 lei
Stories from the Golden Throne Darrell Berkheimer / Carte broșată
common.buy 111 lei
On the Line Vanesa Ribas / Carte broșată
common.buy 199 lei
Die Seltsamen Stefan Bachmann / Carte broșată
common.buy 48 lei
Tiny the Birthday Dog Cari Meister / Carte broșată
common.buy 30 lei

Discover the diverse food and culinary traditions from the ten states that border America's most important river--and the heart of American cuisine--with 200 contemporary recipes for 30 meals and celebrations, and more than 150 stunning photographs. Starting at the river's source in Minnesota, renowned chef/restaurateur Regina Charboneau introduces readers to a Native American wild rice harvest dinner, a Scandinavian summer's end crayfish party, and a Hmong Southeast Asian New Year's Eve buffet. Next the book moves to the river's middle region, from Hannibal to New Madrid, featuring a dinner to honor the man most associated with the Mississippi--Mark Twain. Recipes are supplied for imaginative menus for such occasions as a St. Louis Italian spread featuring the city's famous toasted ravioli, a farmer's market lunch, and an Arkansas farm supper influenced by the vast farmlands on both sides of the Mississippi. The lower region, from Beale Street to the Bayous of the Gulf of Mexico, gives an insight into the author's river roots in Natchez. Included are biscuits, shrimp, smoked tomatoes over creamy grits, a New Orleans-style Reveillon dinner, and a blessing of the fleet dinner inspired by the Vietnamese fisherman who shrimp at the mouth of the river. Scattered throughout are intriguing sidebars on such topics as how the paddlewheel steamboat came to ply the waters of the Mississippi, the traditional canoe method of harvesting Minnesota wild rice, and the 3,000 mile River Road lining the waterway. Throughout are stunning photographs of local scenery, dishes, and ingredients taken by renowned photographer Ben Fink on the magnificent American Queen riverboat and at farms, historic homes, and towns along the length of the river.

Informații despre carte

Titlu complet Mississippi Current Cookbook
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 336
EAN 9780762793747
ISBN 0762793740
Codul Libristo 09234971
Greutatea 83
Dimensiuni 220 x 252 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo