Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Milch und Milchprodukte

Limba germanăgermană
Carte Copertă tare
Carte Milch und Milchprodukte Herbert Weber
Codul Libristo: 01920928
Editura Behr's Verlag, noiembrie 2005
Für die Veredelung des Rohstoffes Milch sind fachspezifische Kenntnisse der milchwirtschaft- lichen... Descrierea completă
? points 420 b
832 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Zeroville Steve Erickson / Carte broșată
common.buy 76 lei
Immanuel Kant Houston Stewart Chamberlain / Carte broșată
common.buy 316 lei
United States-Taiwan Relations / Carte broșată
common.buy 103 lei
Dimensions of Baptism Stanley E. Porter / Copertă tare
common.buy 1.592 lei
Mental Measurements Year Book 1940 Oscar Krisen Buros / Carte broșată
common.buy 208 lei
Aprovechamiento de Materias Oleaginosas en la Produccion de Biodiesel Guerrero Fajardo Carlos Alberto / Carte broșată
common.buy 424 lei
Heilung des Körpers durch den Geist Chuck Spezzano / Copertă tare
common.buy 103 lei

Für die Veredelung des Rohstoffes Milch sind fachspezifische Kenntnisse der milchwirtschaft- lichen Mikrobiologie unumgänglich. Egal ob gewünschte Wirkung oder Verderb, die Verbindung zu technologischen und prozesshygienischen Aspekten wird herausgestellt. § Milch und Milchprodukte aus unserer Reihe Mikrobiologie der Lebensmittel befasst sich mit dem grundlegenden mikrobiologischen Fach- wissen über die Verarbeitung und Veredelung des Rohstoffs Milch zu hochwertigen Lebensmitteln. §Dargestellt wird insbesondere die Bedeutung der Mikroorganismen für die Qualität von z.B. Sauermilch, Joghurt und Kefir sowie von verschiedenen Käsesorten. Zusammenhänge mit technologischen und prozesshygienischen Aspekten werden ebenfalls herausgestellt. Dieses Bbuch gehört zur erfolgreichen Fachbuchreihe Mikrobiologie der Lebensmittel. Es richtet sich an Labore, Universitäten, Qualitätsmanager, Hygienebeauftragte und Studenten.§

Informații despre carte

Titlu complet Milch und Milchprodukte
Limba germană
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2006
Număr pagini 492
EAN 9783899472516
Codul Libristo 01920928
Editura Behr's Verlag
Greutatea 740
Dimensiuni 210
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo