Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Microorganisms in Foods 5 International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Codul Libristo: 01386409
Editura Chapman and Hall, iunie 1996
The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identi... Descrierea completă
? points 1086 b
2.160 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Fyzika 1 pro střední školy Oldřich Lepil / Carte broșată
common.buy 47 lei
Get Started in Beginner's Greek: Teach Yourself Aristarhos Matsukas / Copertă tare
common.buy 143 lei
Malá noční můra Ondřej Červinka / Carte broșată
common.buy 5 lei
Perfect (Teacher) Coach Terri Broughton / Copertă tare
common.buy 81 lei
Hormone Receptors in Breast Cancer Suzanne A.W. Fuqua / Copertă tare
common.buy 795 lei
CAS and Football: Landmark Cases Alexander Wild / Copertă tare
common.buy 632 lei
Static Analysis Patrick Cousot / Carte broșată
common.buy 320 lei
Let the Servant Church Arise Barbara DeGrote-Sorensen / Carte broșată
common.buy 68 lei
Advances in Gabor Analysis Hans G. Feichtinger / Copertă tare
common.buy 632 lei
Kosher Harry Nick Grosso / Carte broșată
common.buy 87 lei

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment. Detailed information about each of the main organisms responsible for causing microbial food poisoning is presented here in an accessible and systematic way. An overview of key properties for each organism is followed by a series of tables detailing the response of the organism under a range of variable conditions. This information has been prepared by the International Commission for the Microbiological Specifications of Foods (ICMSF).

Informații despre carte

Titlu complet Microorganisms in Foods 5
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1996
Număr pagini 514
EAN 9780412473500
ISBN 041247350X
Codul Libristo 01386409
Greutatea 894
Dimensiuni 165 x 234 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo