Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Microbiology of Fermented Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Microbiology of Fermented Foods B.J. Wood
Codul Libristo: 01391933
Editura Chapman and Hall, iulie 1997
This book represents a comprehensive update and considerable expansion of the successful first editi... Descrierea completă
? points 1452 b
2.920 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Warhol Klaus Honnef / Copertă tare
common.buy 70 lei
English for Contract & Company Law Marcella Chartrand / Carte broșată
common.buy 208 lei
Check Vocabulary for TOEIC SB Rawdon Wyatt / Carte broșată
common.buy 89 lei
Arbeitsbuch Kirchengeschichte Christoph Markschies / Carte broșată
common.buy 64 lei
High-Pressure Shock Compression of Solids J.R. Asay / Carte broșată
common.buy 2.184 lei
Die deutsche Genossenschaft. Rudolph Sohm / Carte broșată
common.buy 78 lei
Migration and Labour Markets in the Social Sciences Henrik Egbert / Carte broșată
common.buy 154 lei
Fußball und Gewalt Andreas Schwinkendorf / Carte
common.buy 125 lei
Modeling Spatial and Economic Impacts of Disasters Yasuhide Okuyama / Carte broșată
common.buy 982 lei
Applied Research Methods - Mergers and acquisitions (M&A) Alexander Berger / Carte broșată
common.buy 215 lei
Mechanism, Mentalism and Metamathematics J. Webb / Copertă tare
common.buy 982 lei

This book represents a comprehensive update and considerable expansion of the successful first edition. All the major groups of foodstuffs whose preparation involves a fermentation are discussed, including cheese and other milk products, vegetables, vinegar, bread, sausages and beverages. The emphasis is on the microbiology of fermentation processes but the technology, processing, biochemistry, nutrition, markets and marketing are also covered. Important new additions include chapters on the fermented foods of India, the Middle and Far East, and a chapter devoted to shoyu, miso and related products. This book in an essential reference source for industrial microbiologists, biotechnologists and production personnel in sectors of the food industry which produce or use materials made or modified by fermentation, e.g. dairy, brewing, fats and oils, meat and fish. It is also of interest to academic researchers in food microbiology and fermentation.

Informații despre carte

Titlu complet Microbiology of Fermented Foods
Autor B.J. Wood
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1997
Număr pagini 852
EAN 9780751402162
ISBN 0751402168
Codul Libristo 01391933
Greutatea 854
Dimensiuni 279 x 454 x 33
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo