Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Microbiological Risk Assessment of Food

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Microbiological Risk Assessment of Food Stephen J. Forsythe
Codul Libristo: 04900193
Editura John Wiley and Sons Ltd, iunie 2002
The Microbiological Risk Assessment of Food follows on from the authora s successful book The Microb... Descrierea completă
? points 298 b
592 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


The Microbiological Risk Assessment of Food follows on from the authora s successful book The Microbiology of Safe Food and provides a detailed analysis of the subject area including cutting--edge information on: foodborne pathogens in world trade; food safety, control and HACCP; risk analysis; the application of microbiological risk assessment (MRA) and likely future developments in the techniques and applications of MRA. This important book focuses on what is an acceptable level of risk to consumers associated with eating food, on a daily basis, which does contain bacteria. An extremely important addition to the available literature, providing a thorough synthesis that will be an essential purchase for all those involved with issues relating to safe food. Copies of the book should be available to practitioners in food companies and academia, including food microbiologists, food scientists and technologists, to consultants and to all those studying or teaching food microbiology. Personnel in government regulatory and public and environmental health capacities will find much of use within the covers of this book. Copies of the book should also be available in the libraries of all research establishments and university departments where food science, food technology and microbiology are studied and taught. Stephen J. Forsythe is Reader in Microbiology at the Department of Life Sciences, Nottingham Trent University, UK. Cover Photograph: Lactobacillus case Shirota by kind permission and courtesy of Yakult UK Ltd.

Informații despre carte

Titlu complet Microbiological Risk Assessment of Food
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2002
Număr pagini 220
EAN 9780632059522
ISBN 0632059524
Codul Libristo 04900193
Greutatea 338
Dimensiuni 155 x 232 x 6
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo