Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Microarray Detection and Characterization of Bacterial Foodborne Pathogens

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Microarray Detection and Characterization of Bacterial Foodborne Pathogens Guillermo López-Campos
Codul Libristo: 01427719
Editura Springer, Berlin, noiembrie 2011
This is a review of recent advances on the use of DNA microarray for diagnosing foodborne pathogens.... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


curând
New Perspectives Computer Concepts 2016 Enhanced, Comprehensive June Jamrich Parsons / Carte broșată
common.buy 631 lei
Psychologie für Einsatz und Notfall Klaus J. Puzicha / Copertă tare
common.buy 124 lei
Grand Canyon National Park Map Pack National Geographic Maps / Hartă
common.buy 155 lei
Desiccant-Assisted Cooling Carlos Eduardo Leme Nóbrega / Copertă tare
common.buy 982 lei
Organizational Encounters with Risk Bridget HutterMichael Power / Copertă tare
common.buy 733 lei

This is a review of recent advances on the use of DNA microarray for diagnosing foodborne pathogens. Rapid detection and characterization of foodborne pathogens is critical for food safety. Many relevant technologies have been intensively developed to date. DNA microarray technology offers a new way to food safety involving pathogen detection and characterization. DNA microarray can be used for detection and characterization of pathogens by analyzing hybridization patterns between capture probes and nucleic acids isolated from food samples or bacteria. It allows more rapid, accurate, and cost-effective detection of pathogens compared with traditional approaches of cultivation or immuno-assays. The application of DNA microarrays to different foodborne bacteria, such as Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, or Shiga toxin producing Escherichia coli, will improve their rapid identification and characterization of their genetic traits (e.g., antimicrobial resistance, virulence). As bacterial foodborne diseases are posing more serious threats to public healthcare, development of rapid and accurate methods for pathogen detection and characterization is critical to their proper control at the earliest time.

Informații despre carte

Titlu complet Microarray Detection and Characterization of Bacterial Foodborne Pathogens
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 126
EAN 9781461432494
ISBN 1461432499
Codul Libristo 01427719
Greutatea 219
Dimensiuni 155 x 235 x 13
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo