Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Malting Properties of Sorghum

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Malting Properties of Sorghum Christian Abuajah
Codul Libristo: 02202015
Editura LAP Lambert Academic Publishing, octombrie 2013
Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work o... Descrierea completă
? points 95 b
212 lei -9 %
192 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Wilhelmine von Bayreuth Uwe A. Oster / Carte broșată
common.buy 74 lei
Radetzkymarsch Joseph Roth / Carte broșată
common.buy 83 lei
Atmosphare im Spielfilm Zorica Vilotic / Carte broșată
common.buy 311 lei
Book of Myths Jeanie Lang / Carte broșată
common.buy 190 lei
Törtel, Zwei Abenteuer aus Müggeldorf Wieland Freund / Carte broșată
common.buy 58 lei
Essential VCE Business Management Units 1 and 2 with CD-Rom Gillian SomersJulie CainMegan Jeffery / Carte broșată
common.buy 137 lei
Introductory Algebraic Number Theory Alaca / Copertă tare
common.buy 1.267 lei
Die Familie der Mormyren Johann Marcusen / Carte broșată
common.buy 164 lei
Das, was zahlt Thea Lindner / Carte broșată
common.buy 138 lei
Transactions on Computational Collective Intelligence XII Ngoc-Thanh Nguyen / Carte broșată
common.buy 295 lei
Statistical Methods in Video Processing Dorin Comaniciu / Carte broșată
common.buy 324 lei

Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work on the suitability of sorghum, variety ML4, for malting and brewing purposes based on its malting properties. In addition, it assessed the resultant effects of heat generated at different kilning (drying) temperature regimes on the malting characteristics of the sorghum variety studied. Malting and brewing research work on sorghum (a local cereal grain) as a possible substitute for barley was brought to the fore in the late 1980s as a result of economic downturn which prompted the ban on the importation of barley-malt in Nigeria. Thus, the policy of "backward integration" and "local content" was born. As a result, every research effort in this direction was geared towards improving the application of different sorghum varieties in both the malting and brewing processes in Nigeria.

Informații despre carte

Titlu complet Malting Properties of Sorghum
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 84
EAN 9783659468636
Codul Libristo 02202015
Greutatea 143
Dimensiuni 150 x 220 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo