Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Low-Fat Meats Harold D. Hafs
Codul Libristo: 04493544
Editura Academic Press, decembrie 1994
This treatise embraces all of the various efforts to reduce fat in meat. Establishing methods such a... Descrierea completă
? points 296 b
596 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
See Inside Ancient Egypt Katie Daynes / Cărți pliante
common.buy 65 lei
top
Křídla v boji Pokryškin A. I. / Copertă tare
common.buy 65 lei
top
Vozidlá pre deti od 1 - 3 rokov neuvedený autor / Cărți pliante
common.buy 12 lei
Ashtanga Yoga Practice and Philosophy Gregor Maehle / Carte broșată
common.buy 120 lei
Maigret et la jeune morte Georges Simenon / Carte broșată
common.buy 41 lei
Map of Days Ransom Riggs / Copertă tare
common.buy 100 lei
Usagi Yojimbo Spiknutí draka Stan Sakai / Carte broșată
common.buy 36 lei
Nemysli na to Jiří Slíva / Audio CD
common.buy 51 lei
Archie in the Crosshairs Robert Goldsborough / Carte broșată
common.buy 79 lei
Geophilosophie Stephan Günzel / Copertă tare
common.buy 659 lei
Becoming Lean Jeffrey K. Liker / Copertă tare
common.buy 329 lei
Seeds of Time Fredric Jameson / Carte broșată
common.buy 211 lei

This treatise embraces all of the various efforts to reduce fat in meat. Establishing methods such as breeding and feeding to control fatness are covered, but emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents to reduce fat. Human implicaitons, such as health, social, ethical, and economic factors, are given special attention. Sensory charcteristics of low-fat meat, animal well being, and two new directions for the future are also discussed. Low-Fat Meats: Design Strategies and Human Implications provides an up-to-date overview of the technologies to produce low-fat meat, with a balanced discussion of the issues. Paying speical attention to health, social ethical, and economic implications inherent in developing low-fat meats, this volume also discusses sensory characteristics of low-fat meat, animal well being, and new directions for the future.

Informații despre carte

Titlu complet Low-Fat Meats
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1994
Număr pagini 330
EAN 9780123132604
ISBN 0123132606
Codul Libristo 04493544
Editura Academic Press
Greutatea 660
Dimensiuni 152 x 229 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo