Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Jewish American Food Culture

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Jewish American Food Culture Jonathan Deutsch
Codul Libristo: 04922837
Editura University of Nebraska Press, octombrie 2009
Many Jewish foods are beloved in American culture. Everyone eats bagels, and the delicatessen is a u... Descrierea completă
? points 41 b
96 lei -13 %
82 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Water Bears Susan Gates / Carte broșată
common.buy 43 lei
Overcoming Obstacles in CBT Brian Fitzmaurice / Copertă tare
common.buy 577 lei
curând
Delivery Of Protein And Peptide Drugs In Cancer Torchilin Vladimir P / Copertă tare
common.buy 1.123 lei
Stranded in the Present Peter Fritzsche / Carte broșată
common.buy 178 lei
A to Z of the Nixon-Ford Era Mitchell K. Hall / Carte broșată
common.buy 357 lei
Later Anglo-Saxon Settlement at Bishopstone Thomas Gabor / Carte broșată
common.buy 277 lei
Iran and the Arab World Hooshang Amirahmadi / Copertă tare
common.buy 639 lei
"Midsummer Night's Dream" Judith M. Kennedy / Copertă tare
common.buy 1.652 lei
South-South Trade and Development Steen Folke / Copertă tare
common.buy 983 lei
curând
Islam, Communism and Modernity Lenka Nahodilova / Copertă tare
common.buy 510 lei
Escaping North Korea Mike Kim / Copertă tare
common.buy 124 lei
Beyond Separateness Richard Schmitt / Carte broșată
common.buy 299 lei

Many Jewish foods are beloved in American culture. Everyone eats bagels, and the delicatessen is a ubiquitous institution from Manhattan to Los Angeles. "Jewish American Food Culture" offers readers an in-depth look at both well-known and unfamiliar Jewish dishes and the practices and culture of a diverse group of Americans. This is the source to consult about what 'parve' on packaging means, the symbolism of particular foods essential to holiday celebrations, what keeping kosher entails, how meals and food rituals are approached differently depending on ways of practicing Judaism and the land of one's ancestors, and much more. Jonathan Deutsch and Rachel D. Saks first provide a historical overview of the culture and symbolism of Jewish cuisine before explaining the main foods and ingredients of Jewish American food. Chapters on cooking practices, holiday celebrations, eating out, and diet and health complete the overview. Twenty-three recipes, a chronology, a glossary, a resource guide, and a selected bibliography make this an essential one-stop resource for every library.

Informații despre carte

Titlu complet Jewish American Food Culture
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
Număr pagini 160
EAN 9780803226753
ISBN 0803226756
Codul Libristo 04922837
Greutatea 227
Dimensiuni 159 x 241 x 10
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo