Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Jerusalem Artichoke Food Science and Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Jerusalem Artichoke Food Science and Technology Barbara Sawicka
Codul Libristo: 38695080
Editura Springer Verlag, Singapore, iulie 2022
This is the first book to explore the science underlying the Jerusalem artichoke, which is also know... Descrierea completă
? points 574 b
1.154 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Vampire Knight: Memories, Vol. 1 Matsuri Hino / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
Fullmetal Alchemist Complete Box Set Hiromu Arakawaw / Carte broșată
common.buy 975 lei
top
F6F Hellcat Jim Laurier / Carte broșată
common.buy 82 lei
Skyward Flight / Copertă tare
common.buy 128 lei
Conference of the Birds Farid Al-Din Attar / Carte broșată
common.buy 65 lei
Sekrety urody Koreanek Charlotte Cho / Carte broșată
common.buy 49 lei
Miu Miu i urodziny królowej. Moje Jednorożce. Wodą malowane Opracowanie zbiorowe / Carte broșată
common.buy 10 lei
Popper in 60 Minuten / Carte broșată
common.buy 98 lei
Pinochet : los archivos secretos Peter Kornbluh / Carte broșată
common.buy 146 lei
Jerusalem Artichoke Food Science and Technology Barbara Sawicka / Carte broșată
common.buy 1.154 lei
Enciclopedia de Microsoft Visual C# FCO.JAVIER CEBALLOS / Carte broșată
common.buy 309 lei

This is the first book to explore the science underlying the Jerusalem artichoke, which is also known as Helianthus tuberosus L. and it is attracting increasing interest among food scientists and professionals worldwide. Due to a wide perspective for the production of inulin due to its high economic and ecological importance, the development of technologies for isolating and processing tuberous sunflower raw materials using environmentally friendly technologies (green chemistry and white biotechnology) and the global production of inulin shows an increasing tendency. Here we focus on the latest technological achievements related to the use of inulin in the food processing. In this book, readers will find full explanation of the conceptual aspects and the latest research results on a wide range of topics, including the relevant characteristics and applications from various fields. Written by leading scientists in the field, the book will be a valuable resource for students and researchers in the fields of food chemistry, nutritional science, physiology, and bioengineers, as well as for professionals in the food industry.

Informații despre carte

Titlu complet Jerusalem Artichoke Food Science and Technology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2022
Număr pagini 269
EAN 9789811908040
Codul Libristo 38695080
Greutatea 606
Dimensiuni 155 x 235 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo