Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Japanese Foodways, Past and Present

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Japanese Foodways, Past and Present
Codul Libristo: 04869603
Editura University of Illinois Press, octombrie 2010
Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present cons... Descrierea completă
? points 85 b
190 lei -9 %
171 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 239 lei
top
Ramen Tove Nilsson / Copertă tare
common.buy 104 lei
Izakaya: The Japanese Pub Cookbook Mark Robinson / Copertă tare
common.buy 108 lei
Effortless Bento Shufu-no-Tomo / Carte broșată
common.buy 88 lei
Robata Silla Bjerrum / Copertă tare
common.buy 173 lei
History Of Japanese Food Naomichi Ishige / Carte broșată
common.buy 352 lei
Arabic Club Readers: Red Band A: Rain, Rain, Rain Rabab Hamiduddin / Carte broșată
common.buy 47 lei
Friendship of Books Frederick Denison MauriceThomas Hughes / Carte broșată
common.buy 306 lei
Individuality and Entanglement Herbert Gintis / Copertă tare
common.buy 247 lei
Companion to Latina/o Studies Flores / Carte broșată
common.buy 343 lei
Guilty Dead P.J. Tracy / Carte broșată
common.buy 92 lei
Understanding the Japanese Food and Agrimarket Andrew D. O'Rourke / Copertă tare
common.buy 649 lei
Wyldsight: Tales of Primal Fantasy Satyros Phil Brucato / Carte broșată
common.buy 47 lei

Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present considers the production, consumption, and circulation of Japanese foods from the mid-fifteenth century to the present day in contexts that are political, economic, cultural, social, and religious. Diverse contributorsoincluding anthropologists, historians, sociologists, a tea master, and a chefoaddress a range of issues such as medieval banquet cuisine, the tea ceremony, table manners, cookbooks in modern times, food during the U.S. occupation period, eating and dining out during wartimes, the role of heirloom vegetables in the revitalization of rural areas, children's lunches, and the gentrification of blue-collar foods. Focusing on the consumption of Western foods, heirloom foods, once-taboo foods, and contemporary Japanese cuisines, Japanese Foodways, Past and Present shows how Japanese concerns for and consumption of food have relevance and resonance with other foodways around the world. Contributors are Stephanie Assmann, Gary Soka Cadwallader, Katarzyna Cwiertka, Satomi Fukutomi, Shoko Higashiyotsuyanagi, Joseph R. Justice, Michael Kinski, Barak Kushner, Bridget Love, Joji Nozawa, Tomoko Onabe, Eric C. Rath, Akira Shimizu, George Solt, David E. Wells, and Miho Yasuhara. Eric C. Rath is an associate professor of history at the University of Kansas and the author of The Ethos of Noh: Actors and Their Act. Stephanie Assman is a lecturer at Tohoku University, Sendai, Japan, and the author of Value Change and Social Stratification in Japan: Aspects of Women's Consumer Behaviour.

Informații despre carte

Titlu complet Japanese Foodways, Past and Present
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 304
EAN 9780252077524
ISBN 0252077520
Codul Libristo 04869603
Greutatea 464
Dimensiuni 157 x 235 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo