Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Introduction to Clinical Nutrition

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Introduction to Clinical Nutrition Vishwanath Sardesai
Codul Libristo: 06699321
Editura Taylor & Francis Inc, octombrie 2011
Dietary factors have been implicated in at least four of the ten leading causes of death in the U.S.... Descrierea completă
? points 728 b
1.448 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Watercolor for the Soul Sharone Stevens / Carte broșată
common.buy 85 lei
top
Advanced Nutrition and Human Metabolism Sareen Gropper / Copertă tare
common.buy 589 lei
top
Nutrition in Clinical Practice David Katz / Carte broșată
common.buy 455 lei
How to Make Cowboy Horse Gear B. Grant / Carte broșată
common.buy 60 lei
Essential Pocket Guide for Clinical Nutrition Tonia Reinhard / Copertă tare
common.buy 279 lei
Mediterranean Method Steven Masley / Copertă tare
common.buy 122 lei
Nutrition in Kidney Disease Laura D. Byham-Gray / Carte broșată
common.buy 802 lei
Clinical Nutrition 2e Marinos Elia / Carte broșată
common.buy 527 lei
Roman Warships Michael Pitassi / Carte broșată
common.buy 163 lei
Real Mediterranean Diet SIMON DR POOLE / Carte broșată
common.buy 127 lei
Clinical Nutrition / Copertă tare
common.buy 401 lei
curând
Understanding Nutrition WHITNEY / Copertă tare
common.buy 642 lei

Dietary factors have been implicated in at least four of the ten leading causes of death in the U.S. (heart disease, cancer, diabetes, and stroke). Yet physicians frequently receive inadequate training in nutrition to properly counsel their patients. Written as a textbook for medical students during preclinical years, this book covers selected nutritional topics as they relate to human health and disease. New topics in this third edition include the nutritional aspects of kidney disease, alternative medicine, the benefits of exercise, diabetes and metabolic syndrome, personalized nutrition and medicine, and vegetarianism.

Informații despre carte

Titlu complet Introduction to Clinical Nutrition
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 704
EAN 9781439818183
ISBN 9781439818183
Codul Libristo 06699321
Greutatea 1450
Dimensiuni 262 x 185 x 37
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo