Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Introduccion a las Propiedades Fisicas de los Alimentos

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Introduccion a las Propiedades Fisicas de los Alimentos Jorge Fernando Vélez Ruiz
Codul Libristo: 02229384
Editura Editorial Academica Espanola, octombrie 2013
Actualmente uno de los mejores indicios de desarrollo tecnológico de una sociedad, es la amplitud de... Descrierea completă
? points 242 b
478 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Actualmente uno de los mejores indicios de desarrollo tecnológico de una sociedad, es la amplitud de sus instalaciones para el procesamiento, transporte, almacenamiento y venta de alimentos transformados, es decir, la industrialización de los alimentos. La industrialización-comercialización de los productos alimenticios, incluye varias etapas, tales como el manejo y procesamiento de materias primas, su transformación y conservación, y su transporte a los centros de acopio, supermercados, o centros de consumo. La Industria de Alimentos debe asegurar la calidad de los productos generados, el dise

Informații despre carte

Titlu complet Introduccion a las Propiedades Fisicas de los Alimentos
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 352
EAN 9783659078286
ISBN 365907828X
Codul Libristo 02229384
Greutatea 517
Dimensiuni 152 x 229 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo