Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Interplay between the proteome and sensory quality in farmed trout

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Interplay between the proteome and sensory quality in farmed trout Niels Krarup Leth
Codul Libristo: 06995298
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2009
Fish breeding have traditionally aimed at improving traits like growth rate and feed conversion rati... Descrierea completă
? points 140 b
313 lei -9 %
282 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Technique Takes Off! Cello / Carte broșată
common.buy 59 lei
William Collins and Eighteenth-Century English Poetry Richard Wendorf / Carte broșată
common.buy 325 lei
Epilepsiya I Reproduktivnoe Zdorov'e Zhenshchiny Irina Zhidkova / Carte broșată
common.buy 463 lei
Nicotine Dependence And Its Correlates Kamirul Islam / Carte broșată
common.buy 235 lei
National Parks Ian Shive / Carte broșată
common.buy 131 lei
Investigating the A-Type Stars Using Kepler Data Simon J. Murphy / Carte broșată
common.buy 639 lei
Seelsorge auf Fuerteventura Hans-Wilhelm Koopmann / Carte broșată
common.buy 116 lei
9 Acts of Cowardice Kevin Stricke-9 / Carte broșată
common.buy 49 lei
Traditional Japanese Poetry Steven D. Carter / Carte broșată
common.buy 298 lei

Fish breeding have traditionally aimed at improving traits like growth rate and feed conversion ratio without really taking aspects of quality traits like meat texture and flavour into considerations. Taking eating quality into considerations when designing fish breeding programmes could potentially give fish farmers an advantage in a competitive market hampered by decreasing prices and increasing operation costs. Therefore all aspects of eating quality should be regarded when future breeding programs are designed. Important issues here are texture, flavour, odour, and external appearance of both fish and flesh. All the issues that may be important when the consumer judges the product are relevant. The combination of proteomics and multivariate analyses in order to extract relevant information may provide guidelines for further studies in this regard. Relations between the proteome and the sensory evaluation were found demonstrating the applicability of these methods. The detected maker proteins, which correlate with the trait of interest, may directly or indirectly represent the genes for the relevant trait.

Informații despre carte

Titlu complet Interplay between the proteome and sensory quality in farmed trout
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 128
EAN 9783838330358
Codul Libristo 06995298
Greutatea 207
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo