Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress Ahmed Ezzat
Codul Libristo: 08018478
Editura Scholars' Press, septembrie 2014
The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as... Descrierea completă
? points 198 b
399 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Paddle Your Own Canoe Nick Offerman / Carte broșată
common.buy 80 lei
If I Stay Gayle Forman / Carte broșată
common.buy 48 lei
Doon Carey Corp / Carte broșată
common.buy 64 lei
Manga for the Beginner Chibis Christopher Hart / Carte broșată
common.buy 98 lei
Defining Decisive Charles D Lawhorn / Carte broșată
common.buy 317 lei
Shadow on Dragons Moon R.F.L. Burns / Carte broșată
common.buy 140 lei
History of a Heart. Lady Blake / Carte broșată
common.buy 145 lei
Picasso Was a Punk Walt Herring / Copertă tare
common.buy 136 lei
Tract On Crystallography W. H. Miller / Carte broșată
common.buy 119 lei
negazione Ilario Sinigaglia / Carte broșată
common.buy 56 lei

The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as apricot fruit is highly appreciated by consumers. Consumers cherish the flavor and aroma of high quality apricots, with the sugar content being one of the most appreciable quality characteristics. Apricot fruit is usually stored in cold storage and many apricot cultivars can be stored for short time in comparison to other fruit species and these cultivars are able to keep an acceptable level of fresh firmness and other quality attributes. However, once the fruit is taken out from cold chamber the fruit start to deteriorate. Apricot fruits during cold storage were reported to show chilling injury symptoms and a high percentage of fruit decay, such as mealiness development, loss of juiciness and/or gel breakdown. we concerned to clear and explain responses of different apricot cultivars to post-harvest treatment with salicylic acid and methyl jasmonic acid and how these elicitors can induce apricot fruit resistance against cold storage stress and infection with Monilinia laxa.

Informații despre carte

Titlu complet Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 136
EAN 9783639664201
ISBN 3639664205
Codul Libristo 08018478
Editura Scholars' Press
Greutatea 209
Dimensiuni 152 x 229 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo