Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Incidence of lactobacilli in milk

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Incidence of lactobacilli in milk Jayalalitha V
Codul Libristo: 07136869
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2010
Lactobacillus species play a major role in fermented dairy products and also contribute to the thera... Descrierea completă
? points 117 b
261 lei -9 %
236 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Mecanique Analytique Joseph-Louis Lagrange / Carte broșată
common.buy 356 lei
Alicia Alicia Appleman-Jurman / Carte broșată
common.buy 65 lei
Alles über meine Freunde (Motiv Prinzessin) Petra Theissen / Copertă tare
common.buy 36 lei
How Artists See: People Colleen Carroll / Copertă tare
common.buy 65 lei
Modellgetriebene Softwareentwicklung Nikolaus Schusser / Carte broșată
common.buy 364 lei
Only a Clod, by the Author of 'Lady Audley's Secret' Mary Elizabeth Braddon / Copertă tare
common.buy 213 lei
curând
SORTED! Lissanne Oliver / Carte broșată
common.buy 48 lei
Marchmont CHARLOTTE SMITH / Carte broșată
common.buy 112 lei
Survey of Chemistry James W Rhoades / Carte broșată
common.buy 560 lei
Cross And Crown James Dabney Mccabe / Carte broșată
common.buy 308 lei
Compiler Construction Bjoern Franke / Carte broșată
common.buy 325 lei
Die Mikroorganismen, Zweiter Theil, 1896 Karl Georg Friedrich Wilhelm Flugge / Carte broșată
common.buy 189 lei
Frame-By-Frame Stop Motion Tom Gasek / Carte broșată
common.buy 340 lei

Lactobacillus species play a major role in fermented dairy products and also contribute to the therapeutic aspects of human health. Rapid methods are required for quality control of fermented dairy products, in vivo identification of probiotic strains and species of Lactobacillus and monitoring fermentation process. Though there is a fact that milk and dairy foods hampers DNA extraction due to the presence of proteins, fats and salts, Lactobacillus was identified by PCR from raw milk using modified DNA isolation technique. Incidence of lactobacillus in milk was found to be 85% among which L.delbrueckii ssp. bulgaricus was 60% and L.acidophilus was 40%. In order to validate the PCR for identification of lactobacilli from raw milk without pre-enrichment technique, the raw milk was intentionally inoculated with lactobacilli to make a concentration of 107, 105, 103, 10 cfu/ml and PCR was carried out. It concludes that at least 103 cfu/ml of lactobacilli is required to identify the lactobacillus from raw milk by PCR.

Informații despre carte

Titlu complet Incidence of lactobacilli in milk
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 72
EAN 9783846541715
Codul Libristo 07136869
Greutatea 124
Dimensiuni 150 x 220 x 4
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo