Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Impact of Food Processing on Anthocyanins

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Impact of Food Processing on Anthocyanins Xiaonan Sui
Codul Libristo: 13805180
Editura Springer Verlag, Singapore, decembrie 2016
This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of antho... Descrierea completă
? points 318 b
639 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Spare Prince Harry / Copertă tare
common.buy 35 lei
top
Azure Dreams Journal Peter Pauper Press / Copertă tare
common.buy 71 lei
Guitar Fretboard Fluency Joseph Alexander / Carte
common.buy 114 lei
Here Comes Everyone ELT Edition Tony Bradman / Carte broșată
common.buy 19 lei
Openocd - Open On-Chip Debugger Reference Manual Openocd Team / Carte broșată
common.buy 109 lei
John Duns Scotus Dominic Mattos / Copertă tare
common.buy 1.463 lei
School Leadership for Results Beverly G. Carbaugh / Carte broșată
common.buy 133 lei
Joyería de moda : pasarela y alta costura María Adams / Carte broșată
common.buy 216 lei
In Pursuit of Success-Overcoming Underachievement DR. LEN RESTALL / Copertă tare
common.buy 273 lei
Fire Touched Patricia Briggs / Carte broșată
common.buy 59 lei
Régimen jurídico y gestión racional del tiempo en la empresa Ana Rosa Argüelles Blanco / Carte broșată
common.buy 318 lei
L'hospital dels pobres TANIA JUSTE / Carte broșată
common.buy 51 lei
Jaume el Conqueridor Jesús Huguet Enguita / Copertă tare
common.buy 125 lei

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems. It investigates the effects of temperature and pH on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous systems and in real semi-solid and solid food systems including bread and biscuits. The results of this thesis offer food manufacturers valuable guidelines on the production of functional foods containing anthocyanins, helping to reduce anthocyanins loss and achieve a desired amount of anthocyanins in foods with extra health benefits.

Informații despre carte

Titlu complet Impact of Food Processing on Anthocyanins
Autor Xiaonan Sui
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2016
Număr pagini 129
EAN 9789811026119
ISBN 9811026114
Codul Libristo 13805180
Greutatea 3613
Dimensiuni 155 x 235 x 15
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo