Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Ikarus invites the world's best chefs

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Ikarus invites the world's best chefs Martin Klein
Codul Libristo: 16338923
Editura PANTAURO, noiembrie 2017
Each month, the best chefs in the world take it in turns to conjure up a new menu for the guests vis... Descrierea completă
Din păcate, cartea nu este disponibilă :(
Introdu adresa de e-mail și vom reveni atunci când cartea va fi disponibilă din nou.

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Little Book of Hygge Meik Wiking / Copertă tare
common.buy 81 lei
top
Celler de Can Roca Joan Roca / Copertă tare
common.buy 171 lei
Official Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook Gareth Neame / Copertă tare
common.buy 86 lei
Ikarus Invites the World's Best Chefs Martin Klein / Copertă tare
common.buy 368 lei
French Army in the Great War David Bilton / Carte broșată
common.buy 125 lei
Too Much Glue Jason Lefebvre / Copertă tare
common.buy 99 lei
Round Steve Chilton / Carte broșată
common.buy 69 lei
ADDRESS ON THE METRIC SYSTEM O Benjamin Apthorp 1824-1896 Gould / Carte broșată
common.buy 83 lei
Travers Le Dominion Et La Californie. L De Cotton / Carte broșată
common.buy 121 lei

Each month, the best chefs in the world take it in turns to conjure up a new menu for the guests visiting Restaurant Ikarus at Salzburg airport. This year, the guest chefs came from all corners of the world. The German three-star chefs, Christian Bau and Thomas Bühner, both had the same mentor, and yet the difference between their work could not be greater. Christophe Muller, Paul Bocuse's ambassador, presents French haute cuisine in its purest form, and Daniel Boulud is showcasing its cosmopolitan version in New York. In Copenhagen, S?ren Selin is considered to be a French-inspired chef, while his colleague, Nicolai N?rregaard, only prepares ingredients that grow on his native island of Bornholm. In addition, we hosted superstars from Mexico City, London, Lisbon and New Delhi in the Ikarus kitchen. It is here that Executive Chef Martin Klein works with his well-trained team to cook the guest chefs' menus to perfection using only the finest of ingredients. He shares his experience visiting the chefs' home countries and workplaces, and explains how the extraordinary dishes are prepared, step by step, for professionals and dedicated amateurs.

Informații despre carte

Titlu complet Ikarus invites the world's best chefs
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 328
EAN 9783710500244
ISBN 3710500249
Codul Libristo 16338923
Editura PANTAURO
Greutatea 2660
Dimensiuni 258 x 343 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo