Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds J.W. Hertrampf
Codul Libristo: 01386692
Editura Chapman and Hall, iulie 2000
This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feedi... Descrierea completă
? points 627 b
1.241 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Danganronpa: The Animation Volume 1 Spike Chunsoft / Carte broșată
common.buy 75 lei
Příprava a provoz stavby I Dana Měšťanová / Carte broșată
common.buy 47 lei
Hej vy tam nahoře Jiří Stano / Copertă tare
common.buy 23 lei
Fish Nutrition in Aquaculture S.S. De Silva / Copertă tare
common.buy 2.220 lei
Nutrition and Feeding of Fish Tom Lovell / Copertă tare
common.buy 2.530 lei
Gloriana Kevin Huizenga / Copertă tare
common.buy 96 lei
Hex And The City Simon R. Green / Carte broșată
common.buy 48 lei
Fish Nutrition and Feed Technology S. Athithan / Copertă tare
common.buy 521 lei
Arbeitnehmerentsendegesetz Elena Khomeriki / Carte broșată
common.buy 243 lei
Actual Causality Joseph Y. Halpern / Copertă tare
common.buy 230 lei
Ein Engel kommt nach Babylon Friedrich Dürrenmatt / Carte broșată
common.buy 49 lei
Vertical Markets and Cooperative Hierarchies Kostas Karantininis / Copertă tare
common.buy 624 lei
Creative Recording 2 Paul White / Carte broșată
common.buy 104 lei
Freshwater Aquaculture S.H. Ahmad / Copertă tare
common.buy 521 lei

This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feeding of cultured fishes and crustaceans. Proper utilisation of these foodstuffs can minimise environmental pollution and degradation. An overview of the nutrition of aquatic animals precedes the discussion of each foodstuff. Traditional and non-traditional ingredients are considered in alphabetical order. To evaluate the value of each foodstuff, information is provided on its origin, economical significance, manufacture and processing followed by chemical, physiological and other properties. An important feature of the Handbook is the discussion of the feeding value of each ingredient and recommendations for inclusion rates, legal aspects and precautions for their use. There are 52 chapters in which 144 individual ingredients are considered. Included for easier understanding of the text are 443 tables and 80 figures with approximately 1,500 references.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo