Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives S. Z. Dziedzic
Codul Libristo: 01391954
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1994
Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because the... Descrierea completă
? points 488 b
982 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Zpráva Nanebevzatých Mistrů Bob Frissell / Carte broșată
common.buy 46 lei
LAVINIA FONTANA, PINTORA (1552-1614) ROMEO GALLI / Copertă tare
common.buy 51 lei
Light and Fast Organisation Patrick Hollingworth / Carte broșată
common.buy 127 lei
BASHER SCIENCE PHYSICS Dan Green / Carte broșată
common.buy 47 lei
Python for Signal Processing Jose Unpingco / Copertă tare
common.buy 924 lei
Wuthering Nights I J Miller / Carte broșată
common.buy 69 lei
Essential Spinoza Benedictus de Spinoza / Carte broșată
common.buy 162 lei
Multi-Layered Transcription Nicole Muller / Carte broșată
common.buy 683 lei
Conspiracy of Two Frank Hilliard / Carte broșată
common.buy 85 lei
Exodus and Deuteronomy Athalya Brenner / Copertă tare
common.buy 203 lei
Practical Encyclopedia of Superfoods Audrey Deane / Copertă tare
common.buy 152 lei
Chicago Makes Modern Mary Jane Jacob / Carte broșată
common.buy 267 lei
Manhattan for Rent, 1785 1850 Elizabeth Blackmar / Copertă tare
common.buy 373 lei
Lucy's Perfect Summer Nancy N. Rue / Carte broșată
common.buy 47 lei
Les Garçons de chambre - Saison 1 Julien Lazzaro / Carte broșată
common.buy 90 lei

Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because they can be designed to meet many different nutritional and technological requirements. This book covers all aspects of starch production, from its hydrolysis to the analysis of the finished product. In addition, the most important derivatives of starch hydrolysis products are described and their applications in the food and, increasingly pharmaceutical industries are detailed. This book is essential reading for industrial food scientists and technologists, particularly those in processing and will be of interest to those involved in the formulation of pharmaceutical products. It is also a valuable reference source for food scientists and nutritionists in academic research institutes.

Informații despre carte

Titlu complet Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1995
Număr pagini 275
EAN 9780751402698
ISBN 0751402699
Codul Libristo 01391954
Greutatea 594
Dimensiuni 155 x 235 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo