Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set Y H Hui
Codul Libristo: 01291677
Editura Taylor & Francis Inc, decembrie 2005
A reference on food science for professionals in the government, industry, and academia. It covers p... Descrierea completă
? points 6212 b
12.509 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Výkladový slovník esoteriky a pavěd Jiří Heřt / Copertă tare
common.buy 29 lei
Willy Ronis 1910-2009 Jean Claude Gautrand / Copertă tare
common.buy 73 lei
Prekancerózy v trávicím traktu Jiří Černoch / Carte
common.buy 24 lei
Tradition and Modernization in Japanese Culture Donald H. Shively / Copertă tare
common.buy 1.788 lei

A reference on food science for professionals in the government, industry, and academia. It covers properties, products, analysis, and microbiology. It explores attributes, fermentation, safety, ingredients, and nutrition. It discusses food engineering and processing and food technology and processing.

Informații despre carte

Titlu complet Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set
Autor Y H Hui
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2005
Număr pagini 3632
EAN 9780849398476
ISBN 0849398479
Codul Libristo 01291677
Greutatea 9986
Dimensiuni 210 x 280 x 241
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo