Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods

Carte Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods Y. H. Hui
Codul Libristo: 04881056
Editura John Wiley & Sons Inc, mai 2007
Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectiona... Descrierea completă
? points 1295 b
2.577 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


OCUP 2 Certification Guide Michael Chonoles / Carte broșată
common.buy 338 lei
Invention of Nature Andrea Wulf / Carte broșată
common.buy 87 lei
McCance and Widdowson's The Composition of Foods R.A. McCance E.M. Widdowson / Carte broșată
common.buy 435 lei
The Long Road Home Martha Raddatz / Carte broșată
common.buy 87 lei
curând
Water Supplies for Rural Communities Colin Ball / Carte broșată
common.buy 86 lei
Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e Regine Talon / Copertă tare
common.buy 1.536 lei
Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Copertă tare
common.buy 946 lei
Handbook of Food Products Manufacturing Y. H. Hui / Copertă tare
common.buy 2.657 lei
Frocodile Ate My Socks Rebecca Sampson / Carte broșată
common.buy 107 lei
Theory of Thermomechanical Processes in Welding Andrzej Sluzalek / Copertă tare
common.buy 632 lei
Web Services Security and E-business G. S.V. Radha K. Rao / Copertă tare
common.buy 579 lei
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing Nirmal K. Sinha / Copertă tare
common.buy 2.114 lei

Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods Includes coverage of manufacturing principles Presents details of commercial processing for each commodity including (where appropriate) a general introduction, ingredients, technologies, types and evaluation of industrial products, special problems, types and evaluation of consumer products, and processing and product trends Includes truly international coverage with editors and contributors from all over the world.

Informații despre carte

Titlu complet Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods
Autor Y. H. Hui
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 1152
EAN 9780470125243
ISBN 0470125241
Codul Libristo 04881056
Greutatea 1748
Dimensiuni 187 x 252 x 52
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo