Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook of Food Engineering

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook of Food Engineering
Codul Libristo: 19413068
Editura Taylor & Francis Inc, ianuarie 2019
? points 915 b
1.842 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Process Modeling and Simulation for Chemical Engineers Simant R. Upreti / Copertă tare
common.buy 689 lei
Safety in the Handling of Cryogenic Fluids Frederick J. Edeskuty / Carte broșată
common.buy 983 lei
Cryogenic Process Engineering Klaus D. Timmerhaus / Carte broșată
common.buy 1.155 lei

Informații despre carte

Titlu complet Handbook of Food Engineering
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2019
Număr pagini 1230
EAN 9781466563124
ISBN 9781466563124
Codul Libristo 19413068
Greutatea 2352
Dimensiuni 261 x 188 x 68
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo