Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Codul Libristo: 02180549
Editura Springer-Verlag New York Inc., martie 2013
The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the... Descrierea completă
? points 289 b
575 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


HACCP SARA MORTIMORE / Carte broșată
common.buy 225 lei
Normative Theory in International Relations Molly Cochran / Copertă tare
common.buy 780 lei
Multiphase Averaging for Classical Systems p. Lochak / Carte broșată
common.buy 422 lei

The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the US space program with the demand for a safe food supply for manned space flights by the National Aeronautics and Space Administration (NASA). The original work was carried out by the Pillsbury Company under the direction of Roward E. Bauman, who as the author of chapter 1 describes the evolution of the RACCP system and its adaptation to foods. The second chapter discusses the adoption of RACCP principles and explains how they fit into the USDA and FDA meat, poultry and seafood inspection systems. The next chapter discusses how RACCP principles can be extended to production of meat, poultry and seafoods, a most important area involved in producing a safe food supply. Chapter 4 deals with the use of RACCP in controlling hazards encountered in slaughtering and distribution of fresh meat and poultry, while chapter 5 discusses the problem - both spoilage and hazards - involved in processing and distribution of meat, poultry and seafood products. Chapter 6 covers the entire area of fish and seafoods, including both fresh and processed products from the standpoints of spoilage and hazards.

Informații despre carte

Titlu complet HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 393
EAN 9781461358985
ISBN 1461358981
Codul Libristo 02180549
Greutatea 652
Dimensiuni 233 x 156 x 27
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo