Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

Carte Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 Peter Williams
Codul Libristo: 04285230
Editura Royal Society Of Chemistry, decembrie 2009
The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in... Descrierea completă
? points 470 b
947 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Silver Metallization Daniel Adams / Carte broșată
common.buy 641 lei
German Aesthetic Literary Criticism Simpson / Copertă tare
common.buy 262 lei
De principios y locuras Patricio Molina Fotograf a. / Carte broșată
common.buy 237 lei
Medical Textile Materials Yimin Qin / Copertă tare
common.buy 1.276 lei
Tubular Structures XV / Copertă tare
common.buy 924 lei
Textile Structures in Technical Textiles MR R Senthil Kumar / Carte broșată
common.buy 109 lei
curând
General Surgical Emergencies S Rao Devaji / Carte broșată
common.buy 209 lei

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems. The focus is on the technofunctionality and the biofunctionality of hydrocolloids, giving an appropriate emphasis to the manipulative skills of the food scientist and recognising the special part hydrocolloids can play in supporting human health. Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 captures the latest research findings of leading scientists which were presented at the Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference at the Glyndwr University, Wrexham, UK in June 2009. The areas covered are: - Structure and characterisation - Technofunctionality - Mixed hydrocolloid systems - Food applications - Hydrocolloids and health - Hydrogels for medical applications This book will be a useful information source to researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved with food science.

Informații despre carte

Titlu complet Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2009
Număr pagini 454
EAN 9781847551993
ISBN 1847551998
Codul Libristo 04285230
Greutatea 815
Dimensiuni 156 x 234 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo