Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Giardia as a Foodborne Pathogen

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Giardia as a Foodborne Pathogen Lucy J. Robertson
Codul Libristo: 01428903
Editura Springer, Berlin, aprilie 2013
Although widely recognized as an important waterborne pathogen, Giardia duodenalis can also be trans... Descrierea completă
? points 161 b
325 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Zulassigkeit vergleichender Werbung gestern und heute Alexander Suren / Carte broșată
common.buy 323 lei
Metadata-driven Software Systems in Biomedicine Prakash M. Nadkarni / Copertă tare
common.buy 641 lei
Adrenal and Endocrine Tumors in Children G. Bennett Humphrey / Copertă tare
common.buy 1.273 lei
Diskursanalyse der Dusseldorfer Schule Tina Hellwig / Carte broșată
common.buy 216 lei
Fundamentalgruppen algebraischer Mannigfaltigkeiten Herbert Popp / Carte broșată
common.buy 182 lei

Although widely recognized as an important waterborne pathogen, Giardia duodenalis can also be transmitted by contamination of food. The same properties of this protozoan parasite that mean that water is an excellent transmission vehicle are also important for foodborne transmission. These include the low infective dose, the high number of cysts that are excreted, and the robustness of these transmission stages. However, many more outbreaks of waterborne giardiasis have been reported than foodborne outbreaks. This is probably partly due to epidemiological tracing being much more difficult for foodborne outbreaks than waterborne outbreaks, and the number of persons exposed to infection often being fewer. Nevertheless, the potential importance of foodborne transmission is gradually being recognized, and a wide range of different foodstuffs have been associated with those outbreaks that have been recorded. Additionally, various factors mean that the potential for foodborne transmission is becoming of increasing importance: these include the growth of international food trade, a current trend for eating raw or very lightly cooked foods, and the rise in small-scale organic farms, where there the possibility for contamination of vegetable crops with animal faeces may be greater.

Informații despre carte

Titlu complet Giardia as a Foodborne Pathogen
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 57
EAN 9781461477556
ISBN 1461477557
Codul Libristo 01428903
Greutatea 121
Dimensiuni 155 x 235 x 6
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo