Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Galen: On the Properties of Foodstuffs

Carte Galen: On the Properties of Foodstuffs GalenOwen PowellJohn Wilkins
Codul Libristo: 02044594
Editura Cambridge University Press, ianuarie 2003
This book presents a translation of and detailed commentary on Galen's De alimentorum facultatibus -... Descrierea completă
? points 337 b
678 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Front-End Vision and Multi-Scale Image Analysis Bart ter Haar Romeny / Copertă tare
common.buy 983 lei
Games of Venus / Carte broșată
common.buy 300 lei
Hospice / Copertă tare
common.buy 883 lei
1800 y 8 más : ocho personajes de una época épica Juan D'Arangouesse / Carte broșată
common.buy 131 lei
Apprendre Est L'Essence de La Vie Krishnamurti / Carte broșată
common.buy 121 lei
Gare Aux Tontons Tuteur J. Hailey / Carte broșată
common.buy 60 lei
Ridgeway Anthony Burton / Carte broșată
common.buy 88 lei
Geriatric Bioscience David Hamerman / Copertă tare
common.buy 307 lei

This book presents a translation of and detailed commentary on Galen's De alimentorum facultatibus - his major work on the dynamics and kinetics of various foods. It is thus primarily a physiological treatise rather than a materia medica or a work on pathology. Galen commences with a short section on the epistemology of medicine, with a discussion on the attainment, through apodeixis or demonstration, of scientific truth - a discussion which reveals the Aristotelian roots of his thinking. The text then covers a wide range of foods, both common and exotic. Some, such as cereals, legumes, dairy products and the grape, receive an emphasis that reflects their importance at the time; others are treated more cursorily. Dr Powell, an expert in gastroenterology, discusses Galen's terminology and the background to his views on physiology and pathology in his introduction, while John Wilkins' foreword concentrates on the structural and cultural aspects of the work.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo