Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fundamentals of Food Nanotechnology

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Fundamentals of Food Nanotechnology Piotr Tomasik
Codul Libristo: 16167967
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2016
Nanotechnology belongs to the fastest growing area of science and technology. This monograph present... Descrierea completă
? points 100 b
223 lei -9 %
202 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


It From Bit or Bit From It? Anthony Aguirre / Carte broșată
common.buy 583 lei
Dios en el banquillo / Carte broșată
common.buy 54 lei
curând
Around Thatcham Peter Allen / Carte broșată
common.buy 40 lei
Astroparticle Physics: Theory and Phenomenology Gunter Sigl / Copertă tare
common.buy 1.729 lei
Oeuvres Medico-Chirurgicales... Barth Elemy Collomb / Carte broșată
common.buy 173 lei
History of Oxfordshire Mary Jessup / Copertă tare
common.buy 81 lei
Grundzüge der Logik Theodor Lipps / Copertă tare
common.buy 244 lei
WETTERSTEINGEBIRGE ZUGSPITZGEBIET 5 GPS Kompass-Karten Gmbh / Hartă
common.buy 117 lei
Dönüsüm Kitabi Ümit Akcakaya / Carte broșată
common.buy 109 lei
Get Their Attention! Sean O'Flynn / Copertă tare
common.buy 623 lei

Nanotechnology belongs to the fastest growing area of science and technology. This monograph presents known applications and prospects for further use of nanotechnological solutions in food technology. The book presents essentials of nanotechnology, the role of nanotechnology in the food production beginning from the agricultural production up to the food technology. In the book the systematic discussion is given of raw materials, food products containing nanoparticles, and nanotechnological solutions applied in food nanotechnology. They are sheets, coating, apackages as well as species serving in the monitoring food quaklityand saety. A separate chapters are devoted to nanotechnology in nutrition, therapy and in cosmetology. Toxicity of nanoparticles and legal regulations are also discussed. First of all, the book is addressed to food technologists and students of various faculties associated with food science, food technology and nutrition as well as to cosmetologists. It can also be useful to the readers associated with agricultural production and breeding livestock.

Informații despre carte

Titlu complet Fundamentals of Food Nanotechnology
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2017
Număr pagini 192
EAN 9783330057791
Codul Libristo 16167967
Greutatea 305
Dimensiuni 150 x 220 x 11
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo