Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fundamentals of Cheese Science

Carte Fundamentals of Cheese Science PATRICK F. FOX
Codul Libristo: 19735953
Editura Springer-Verlag New York Inc., iunie 2018
This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundament... Descrierea completă
? points 716 b
1.442 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.

Informații despre carte

Titlu complet Fundamentals of Cheese Science
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 799
EAN 9781493979493
ISBN 9781493979493
Codul Libristo 19735953
Greutatea 1229
Dimensiuni 155 x 235 x 235
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo