Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management Philip R. Ashurst
Codul Libristo: 01399618
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1999
Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the develope... Descrierea completă
? points 488 b
981 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Elita zabijáků Michael Smith / Carte broșată
common.buy 20 lei
E-leader Robert Hargrove / Copertă tare
common.buy 249 lei
Geography Matters in Ancient Greece Melanie Waldron / Carte broșată
common.buy 44 lei
Deformation und Bruchverhalten von Kunststoffen Wolfgang Grellmann / Carte broșată
common.buy 581 lei
Geister und arme Seelen Marco Schulz / Carte broșată
common.buy 200 lei
A Primary Source History of the War of 1812 John Micklos / Carte broșată
common.buy 44 lei
Technology of Dairy Products Ralph Early / Copertă tare
common.buy 1.267 lei
Variation in Kiwifruit Quality Tim Woodward / Carte broșată
common.buy 462 lei
Great Financial Plumbing Karel Lannoo / Carte broșată
common.buy 381 lei
Bulbs for Warm Climates Thad M. Howard / Carte broșată
common.buy 175 lei
Gender Justice and Legal Pluralities Rachel Sieder / Carte broșată
common.buy 339 lei

Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the developed world seek a diet which they perceive to be healthy. At the same time, developing countries are increasing their volumes of value-added fruit processing in order to earn important foreign currency. This book provides a concise, thorough and authoritative coverage of the technology of fruit processing from a worldwide perspective. Detailed coverage of the use of fruit by-products, environmental issues, quality assurance and hygiene reflect the importance of these topics. New chapters cover biochemistry and implications for processing, packaging, and quality management systems and HACCP. Food technologists, production managers and technical staff in the fruit processing industry and its equipment suppliers will find the book an important information source, while those in academic and research establishments will use it as a key reference.

Informații despre carte

Titlu complet Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2000
Număr pagini 312
EAN 9780834217331
ISBN 0834217333
Codul Libristo 01399618
Greutatea 866
Dimensiuni 180 x 260 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo