Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fresh Citrus Fruits

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Fresh Citrus Fruits Wilfred F. Wardowski
Codul Libristo: 06797700
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2012
World production of citrus fruits continues an upward trend. Total world citrus production in 1961 a... Descrierea completă
? points 318 b
639 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Water Shall Refuse Them Lucie McKnight Hardy / Carte broșată
common.buy 59 lei
HIIT Bible Steve Barrett / Carte broșată
common.buy 88 lei
Varicella-zoster Virus Allison Abendroth / Carte broșată
common.buy 1.612 lei
Indiana Conference 2012 Journal Methodist Church / Carte broșată
common.buy 173 lei
Homevoter Hypothesis William A. Fischel / Carte broșată
common.buy 205 lei
Silicon in Agriculture L. E. Datnoff / Copertă tare
common.buy 827 lei
David Mitchell Wendy Knepper / Copertă tare
common.buy 830 lei
Globalized Fruit, Local Entrepreneurs Douglas Southgate / Copertă tare
common.buy 444 lei

World production of citrus fruits continues an upward trend. Total world citrus production in 1961 amounted to about 24 MMT (69% oranges, 11 % tangerines, 11% lemons and limes, and 9% grapefruit) and is projected in 1990 at about 71 MMT (69% oranges, 14% tangerines, 10% lemons and limes, and 7% grape fruit). More than 125 countries and territories produce some type of citrus fruit; however, nearly 70% of the world total (54 MMT) in 1983 was accounted for by the ten largest producers, viz., United States (22.2%), Brazil (18.6%), Japan (6.6%), Spain (5.5%), Italy (4.8%), Mexico (4.0%), Argentina (2.8%), Israel (2.6%), Turkey (2.6%), and Egypt (1.8%). In 1983, about 60% of world citrus production was consumed in fresh form. During the 1960s and 1970s, fresh consumption increased at an average rate of about 4% per year; however, projections for the 1980s and 1990s show an annual average rate of only 2%. Countries differ in the utilization of their citrus crop. As an example, Mediterranean Basin countries use 80% of their production in fresh form, whereas the two largest citrus producers, the United States and Brazil, use less than 40% of their production in fresh form. The Mediterranean Basin countries are also the largest exporters of fresh citrus, accounting for about 75% of the world total. The major fresh citrus fruits exported in 1981 were oranges, (58%), tangerines (15%), lemons and limes (15%), and grapefruit (12%).

Informații despre carte

Titlu complet Fresh Citrus Fruits
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 571
EAN 9781468487947
ISBN 1468487949
Codul Libristo 06797700
Greutatea 896
Dimensiuni 155 x 235 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo