Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Freezing Colloids: Observations, Principles, Control, and Use

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Freezing Colloids: Observations, Principles, Control, and Use Sylvain Deville
Codul Libristo: 15459986
Editura Springer International Publishing AG, ianuarie 2017
This book presents a comprehensive overview of the freezing of colloidal suspensions and explores cu... Descrierea completă
? points 801 b
1.614 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Atopický ekzém Alergie Astma Hofhanzlová Judita MUDR. / Carte broșată
common.buy 28 lei
Good School Richard Yates / Carte broșată
common.buy 77 lei
Anatomie des Hatha Yoga H. D. Coulter / Copertă tare
common.buy 170 lei
Notre-Dame de Paris, (Ed.1865) Victor Hugo / Carte broșată
common.buy 136 lei
4 Play Irvine Welsh / Carte broșată
common.buy 94 lei
Krabbe Markus Ridder / Carte broșată
common.buy 178 lei
Ordeal by Innocence Agatha Christie / Copertă tare
common.buy 81 lei
curând
Der Westen tut nichts Joachim Arenth / Carte broșată
common.buy 576 lei
Port City Shakedown Christina Boyle / Digital
common.buy 63 lei
Dimensionen des Erhabenen bei Adalbert Stifter Elisabeth Häge / Copertă tare
common.buy 1.053 lei

This book presents a comprehensive overview of the freezing of colloidal suspensions and explores cutting-edge research in the field. It is the first book to deal with this phenomenon from a multidisciplinary perspective, and examines the various occurrences, their technological uses, the fundamental phenomena, and the different modeling approaches. Its chapters integrate input from fields as diverse as materials science, physics, biology, mathematics, geophysics, and food science, and therefore provide an excellent point of departure for anyone interested in the topic. The main content is supplemented by a wealth of figures and illustrations to elucidate the concepts presented, and includes a final chapter providing advice for those starting out in the field. As such, the book provides an invaluable resource for materials scientists, physicists, biologists, and mathematicians, and will also benefit food engineers, civil engineers, and materials processing professionals.

Informații despre carte

Titlu complet Freezing Colloids: Observations, Principles, Control, and Use
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 598
EAN 9783319505138
ISBN 9783319505138
Codul Libristo 15459986
Greutatea 1093
Dimensiuni 155 x 235 x 41
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo