Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Founders of American Cuisine

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Founders of American Cuisine Harry Haff
Codul Libristo: 06385642
Editura McFarland & Company, februarie 2011
This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of... Descrierea completă
? points 161 b curând curând
324 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Mennonite Community Cookbook: Favorite Family Recipes Mary Emma Showalter / Carte broșată
common.buy 129 lei
Sex Work in Southeast Asia Lisa Law / Copertă tare
common.buy 1.068 lei
Human Papillomavirus Genital and Female Sexual Franciele Minotto / Carte broșată
common.buy 290 lei
Birdalphabet Encyclopedia Coloring Book Julia Pinkham / Carte broșată
common.buy 43 lei
Kunterbuntes für Herz ntjeca / Copertă tare
common.buy 43 lei
Zu Besuch beim Anderen Babette Gerlach / Carte broșată
common.buy 344 lei
Ni'matnama Manuscript of the Sultans of Mandu Norah M. Titley / Copertă tare
common.buy 1.114 lei
Amish Family Christmas Murray Pura / Carte broșată
common.buy 71 lei
Hymns Ancient and Modern / Copertă tare
common.buy 205 lei
Amish Cookbook Valerie Alston / Carte broșată
common.buy 88 lei
Mothering, Education, and Ethnicity By Susan Adler. / Copertă tare
common.buy 1.032 lei
Handbook of Public Pedagogy Jennifer A. Sandlin / Copertă tare
common.buy 2.046 lei
Tourism Crises / Carte broșată
common.buy 446 lei
Gendering of Men, 1600-1750, Volume 2 Thomas Alan King / Copertă tare
common.buy 526 lei

This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of American cuisine. The first section includes biographical information and an analysis of the cultural and culinary significance of Amelia Simmons, author of the first known American cookbook; Mary Randolph, whose Southern Cuisine is considered the first regional American cookbook; Miss Leslie and her bestselling 19th century work; Lafcadio Hearn's La Cuisine Creole; Charles Ranhofer's influence on the role of the modern chef; and Victor Hirtzler and his California cuisine. The second section includes selected recipes from each author's books, with notes to aid adaptation by the modern cook.

Informații despre carte

Titlu complet Founders of American Cuisine
Autor Harry Haff
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 296
EAN 9780786458691
ISBN 9780786458691
Codul Libristo 06385642
Greutatea 531
Dimensiuni 183 x 253 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo