Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Studies

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Studies Jonathan Deutsch
Codul Libristo: 04413532
Editura Bloomsbury Publishing, decembrie 2009
This title is a guide to doing research in the burgeoning field of food studies. Designed for the cl... Descrierea completă
? points 146 b
294 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Fangs Sarah Andersen / Copertă tare
common.buy 71 lei
Anime Tarot Natasha Yglesias / Cărți
common.buy 103 lei
Food Anatomy Julia Rothman / Carte broșată
common.buy 84 lei
World Receivers Karin Althaus / Copertă tare
common.buy 259 lei
Phantom of the Open Scott Murray / Carte broșată
common.buy 71 lei
Globalizing the Postcolony Claire H. Griffiths / Copertă tare
common.buy 852 lei
Museum Politics Timothy W. Luke / Carte broșată
common.buy 154 lei
Lower Body Stretches Brad Walker / Carte broșată
common.buy 50 lei
Zogg / Tommi Tatze, Audio-CD Julia Donaldson / Audio CD
common.buy 77 lei

This title is a guide to doing research in the burgeoning field of food studies. Designed for the classroom as well as for the independent scholar, the book details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works. Interviews with leading scholars in the field and discussions of how the study of food can enhance traditional methods are included. Food Studies: An Introduction to Research Methods begins with an overview of food studies and research methods followed by a guide to the literature. Four methodological "baskets" representing the major methodologies of the field are explored together with interviews from leading scholars in: food history (Ken Albala); ethnographic methods (Carole Counihan); material culture and media studies (Psyche Williams-Forson); and quantitative methods (Jeffery Sobal). The book concludes with chapters on research ethics, including working with human subjects, and technology tools for research.

Informații despre carte

Titlu complet Food Studies
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
Număr pagini 256
EAN 9781845206819
ISBN 1845206819
Codul Libristo 04413532
Greutatea 372
Dimensiuni 156 x 233 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo