Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Foodservice Manual for Health Care Institutions 4e

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Foodservice Manual for Health Care Institutions 4e Ruby Parker Puckett
Codul Libristo: 01388541
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2012
The fourth edition of the book that has become a classic in the field offers a comprehensive review... Descrierea completă
? points 316 b
636 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top curând
Ortopedie Pavel Dungl / Copertă tare
common.buy 344 lei
Kam sa podel môj syr? Spencer Johnson / Copertă tare
common.buy 54 lei
Pracovní sešit Český jazyk pro 3.ročník ZŠ Milada Buriánková / Carte broșată
common.buy 16 lei
Pozrime sa na stavbu neuvedený autor / Cărți pliante
common.buy 29 lei
Asche zu Asche Elizabeth George / Carte broșată
common.buy 52 lei
curând
Das Buch Sirach Hans-Winfried Jüngling / Carte broșată
common.buy 147 lei
Das Problem der Nettoumsatzsteuer im Handwerk. Wilhelm Mette / Carte broșată
common.buy 128 lei
Begegnungen und Abschiede John Berger / Carte broșată
common.buy 43 lei
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 1.711 lei
New Trends in Constraints Krzysztof R. Apt / Carte broșată
common.buy 324 lei
Die Kohle-Saga Rafael Seligmann / Copertă tare
common.buy 92 lei
Bioethics in Historical Perspective Ferber Sarah / Carte broșată
common.buy 273 lei
Handbook of Ambient Intelligence and Smart Environments Hideyuki Nakashima / Copertă tare
common.buy 1.291 lei
Des Juden Philo Buch Von Der Weltschöpfung ohannes Philoponus / Carte broșată
common.buy 171 lei

The fourth edition of the book that has become a classic in the field offers a comprehensive review of the management and operation of health care food service departments. This edition includes the most current data on the successful management of daily operations and includes information on a wide variety of topics such as leadership, quality control, human resource management, communications, and financial control and management. This new edition also contains information on the practical operation of the food service department that has been greatly expanded and updated to help institutions better meet the needs of the customer and comply with the regulatory standards.

Informații despre carte

Titlu complet Foodservice Manual for Health Care Institutions 4e
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 592
EAN 9780470583746
ISBN 0470583746
Codul Libristo 01388541
Greutatea 1376
Dimensiuni 217 x 279 x 34
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo