Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

FOOD SAFETY MANAGEMENT

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte FOOD SAFETY MANAGEMENT YASMINE MOTARJEMI
Codul Libristo: 36677690
Editura ELSEVIER ST08 A, octombrie 2021
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present... Descrierea completă
? points 646 b
1.367 lei -5 %
1.299 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Copertă tare
common.buy 260 lei
Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e Ian C. Shaw / Carte broșată
common.buy 457 lei
Science of Nutrition Rhiannon Lambert / MP3
common.buy 58 lei
Food hygiene and safety / Carte broșată
common.buy 159 lei
Koncepcja artystyczna Novalis / Carte broșată
common.buy 347 lei
Belbezimi, mbajtja e gojes Ornela Musabelliu / Carte broșată
common.buy 70 lei
Curso de Silenos GALLEGO MONTERO / Carte broșată
common.buy 90 lei
Hello kitty värvimisraamat / Carte broșată
common.buy 35 lei
El alojamiento colaborativo Fernández Pérez / Carte broșată
common.buy 186 lei
LIBRO RIMADO DE PALACIO II LOPEZ DE AYALA / Carte
common.buy 37 lei

Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present a comprehensive and integrated, practical approach to the management of food safety throughout the production chain. While many books address specific aspects of food safety, no other book guides you through the various risks associated with each sector of the production process or alerts you to the measures needed to mitigate those risks. This new edition provides new practical examples of incidents and their root causes highlighting pitfalls in food safety management and provides key insight into the means of avoiding them. Each section addresses its subject in terms of relevance and application to food safety and, where applicable, spoilage. It covers all types of risks (e.g., microbial, chemical, physical) associated with each step of the food chain. Addresses risks and controls at various stages of the food supply chain based on food type, including a generic HACCP study and new information on FSMA Covers the latest emerging technologies for ensuring food safety Includes observations on what works and what does not on issues in food safety management Provides practical guidelines for the implementation of elements of the food safety assurance system Explains the role of different stakeholders of the food supply

Informații despre carte

Titlu complet FOOD SAFETY MANAGEMENT
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2021
Număr pagini 1192
EAN 9780128200131
ISBN 0128200138
Codul Libristo 36677690
Editura ELSEVIER ST08 A
Dimensiuni 216 x 276
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo