Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Safety Management

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Safety Management Yasmine Motarjemi
Codul Libristo: 02009533
Editura Elsevier Books, noiembrie 2013
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry is the first book to present an inte... Descrierea completă
? points 632 b
1.277 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Technical English Basics Bernhard Busch / Carte broșată
common.buy 137 lei
Vicious V. E. Schwab / Carte broșată
common.buy 54 lei
English for the IB MYP 4 & 5 Ana de Castro / Carte broșată
common.buy 247 lei
Accent Helen Ashton / Carte broșată
common.buy 179 lei
Education of a Speculator Victor Niederhoffer / Carte broșată
common.buy 193 lei
Health and Safety Pocket Book HUNT / Carte broșată
common.buy 272 lei
Food Safety Management Hal King / Copertă tare
common.buy 642 lei
nou
Food Safety / Copertă tare
common.buy 1.002 lei
Die Fliehkraft und die Schwerkraft Gottes Ulrich Schoen / Carte broșată
common.buy 106 lei
Allein auf dem Jakobsweg Evelin Dehl-Storbeck / Carte broșată
common.buy 94 lei
Electron Transfer Reactions in Organic Chemistry L. Eberson / Carte broșată
common.buy 642 lei
Adolescents Inger P. Davis / Carte broșată
common.buy 325 lei
Adventure with a Genius Alleyne Ireland / Carte broșată
common.buy 131 lei
Nanoscale Materials in Chemistry Kenneth J. Klabunde / Copertă tare
common.buy 1.135 lei
Defining Boundaries in al-Andalus Janina M Safran / Copertă tare
common.buy 479 lei

Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry is the first book to present an integrated, practical approach to the management of food safety throughout the production chain. While many books address specific aspects of food safety, no other book guides you through the various risks associated with each sector of the production process or alerts you to the measures needed to mitigate those risks. Using practical examples of incidents and their root causes, this book highlights pitfalls in food safety management and provides key insight into the means of avoiding them. Each section addresses its subject in terms of relevance and application to food safety and, where applicable, spoilage. It covers all types of risks (e.g., microbial, chemical, physical) associated with each step of the food chain. The book is a reference for food safety managers in different sectors, from primary producers to processing, transport, retail and distribution, as well as the food services sector. It addresses risks and controls (specific technologies) at various stages of the food supply chain based on food type, including an example of a generic HACCP study. It provides practical guidance on the implementation of elements of the food safety assurance system. It explains the role of different stakeholders of the food supply.

Informații despre carte

Titlu complet Food Safety Management
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 1192
EAN 9780123815040
ISBN 0123815045
Codul Libristo 02009533
Editura Elsevier Books
Greutatea 2374
Dimensiuni 196 x 241 x 49
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo