Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Protein Sources

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Protein Sources N. W. Pirie
Codul Libristo: 02051356
Editura Cambridge University Press, ianuarie 2012
This book was first published in 1975. Food protein can be produced in many different ways. Some sou... Descrierea completă
? points 121 b
243 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Zarathustra Rudolf Steiner / Carte broșată
common.buy 19 lei
Canonical Perturbation Theories Sylvio Ferraz-Mello / Carte broșată
common.buy 984 lei
Interkulturelle Öffnung von Schulen Ramona Kusche / Carte broșată
common.buy 288 lei
Die Getränke-Werkstatt Lindy Wildsmith / Copertă tare
common.buy 87 lei
Theory of Mathematical Structures Jirí Adámek / Copertă tare
common.buy 640 lei
Neoconservative Threat to World Order Paul Craig Roberts / Carte broșată
common.buy 136 lei
Einkommensverteilung in West- und Ostdeutschland Daniel Auner / Carte broșată
common.buy 241 lei
Es gibt nichts zu tun hich Nhat Hanh / Copertă tare
common.buy 113 lei
Dreampions Verena Tuppy (Hrsg. ) / Copertă tare
common.buy 197 lei
Approaches to Natural Language Jaakko Hintikka / Carte broșată
common.buy 640 lei
Antidiskriminierungspadagogik Rebecca Pates / Carte broșată
common.buy 497 lei

This book was first published in 1975. Food protein can be produced in many different ways. Some sources, e.g. products from domestic animals, are so well known that they need only brief mention in a book such as this. Others necessitate the use of sophisticated technology; their merits and potentialities are discussed at sufficient length to allow their world role to be assessed and to illustrate the directions in which research is needed. Special attention is given to sources from which food protein could be made by simple techniques in regions where protein deficiency is acute. The methods discussed include mechanical extraction, biological modification, and biological conversion. The final section discusses quality control and the acceptability of novel foods.

Informații despre carte

Titlu complet Food Protein Sources
Autor N. W. Pirie
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 284
EAN 9781107403826
ISBN 1107403820
Codul Libristo 02051356
Greutatea 394
Dimensiuni 230 x 152 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo