Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Production Operations

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Production Operations Parvinder Bali
Codul Libristo: 04520856
Editura OUP India, septembrie 2009
Food Production Operations is a comprehensive textbook, designed especially for undergraduate studen... Descrierea completă
? points 101 b
204 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Texas Hold'em Odds and Probabilities Matthew Hilger / Carte broșată
common.buy 135 lei
Aesthetic Ideology Paul De Man / Carte broșată
common.buy 148 lei
Impact of Family Violence on Children and Adolescents Javad H. Kashani / Copertă tare
common.buy 1.279 lei
Supersymmetric Mechanics - Vol. 1 Stefano Bellucci / Copertă tare
common.buy 324 lei
Absolute Zero Cool Declan Burke / Carte broșată
common.buy 96 lei
Sniper's Conflict Monty B Pseudonym / Copertă tare
common.buy 117 lei
Bibi Blocksberg, Das Schulfest, 1 Audio-CD Elfie Donnelly / Audio CD
common.buy 48 lei

Food Production Operations is a comprehensive textbook, designed especially for undergraduate students of hotel management. The book covers the basics of all the kitchens - Western, Indian, and pastry, along with new tools and technologies that are being used today. The concepts are illustrated with the help of photographs, videos, charts, layouts, tables, etc. Beginning with an introduction to cookery, the book goes on to discuss basic menu planning, principles and methods of cooking, and imparts to the readers an understanding of meats, vegetables, fruits, pastries, and so on. It explores the history and evolution of Indian cuisine and delves into the basics of Indian gravies. The book also includes sections on food safety, ergonomics, internal and external customers, and modern cooking equipments, new concepts in wine and pairing, game and poultry The book would be very useful to hotel management students and aspiring chefs in understanding the basics of kitchen operations and also their practical applications, which are illustrated with photographs and videos.

Informații despre carte

Titlu complet Food Production Operations
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
Număr pagini 604
EAN 9780198061816
Codul Libristo 04520856
Editura OUP India
Greutatea 984
Dimensiuni 187 x 244 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo