Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Processing: Strategies for Quality Assessment

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Processing: Strategies for Quality Assessment Saghir Ahmad
Codul Libristo: 13786431
Editura Springer-Verlag New York Inc., august 2016
The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate n... Descrierea completă
? points 488 b
984 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
What Should I Do With My Life? Po Bronson / Carte broșată
common.buy 47 lei
Peppa Pig: Peppa Goes Swimming Peppa Pig / Cărți pliante
common.buy 36 lei
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Copertă tare
common.buy 260 lei
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Copertă tare
common.buy 716 lei
Microbiological Industrial Hygiene Eino Elias Hakalehto / Copertă tare
common.buy 1.421 lei

The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation. Processing may have either beneficial or harmful effects on these properties, so each of these factors must be taken into account in the design and preparation of foods. This book offers a unique dealing with the subject and provides not only an update of state-of-the art techniques in many critical areas of food processing and quality assessment, but also the development of value added products from food waste, safety and nanotechnology in the food and agriculture industry and looks into the future by defining current obstacles and future research goals. This book is not intended to serve as an encyclopedic review of the subject. However, the various chapters incorporate both theoretical and practical aspects and may serve as baseline information for future research through which significant development is possible.

Informații despre carte

Titlu complet Food Processing: Strategies for Quality Assessment
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 510
EAN 9781493955749
ISBN 1493955748
Codul Libristo 13786431
Greutatea 1067
Dimensiuni 155 x 235 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo