Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Process Engineering and Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Process Engineering and Technology Zeki Berk
Codul Libristo: 18621042
Editura Elsevier Books, februarie 2018
Food Process Engineering and Technology, Third Edition combines scientific depth with practical usef... Descrierea completă
? points 513 b
1.088 lei -5 %
1.034 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


ArchiTek Dominique Ehrhard / Copertă tare
common.buy 147 lei
Maintenance Fundamentals R.Keith Mobley / Copertă tare
common.buy 755 lei
curând
BIM-Kompendium. Kerstin Hausknecht / Copertă tare
common.buy 264 lei
Engineering Challenges: Building Bridges Samantha Bell / Carte broșată
common.buy 56 lei
Novel Food Processing Technologies Barbosa-Canovas V. Barbosa-Canovas / Copertă tare
common.buy 1.758 lei

Food Process Engineering and Technology, Third Edition combines scientific depth with practical usefulness, creating a tool for graduate students and practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes and process control and plant hygiene topics. This fully updated edition provides recent research and developments in the area, features sections on elements of food plant design, an introductory section on the elements of classical fluid mechanics, a section on non-thermal processes, and recent technologies, such as freeze concentration, osmotic dehydration, and active packaging that are discussed in detail. Provides a strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety Considers cost and environmental factors Presents a fully updated, adequate review of recent research and developments in the area Includes a new, full chapter on elements of food plant design Covers recent technologies, such as freeze concentration, osmotic dehydration, and active packaging that are discussed in detail

Informații despre carte

Titlu complet Food Process Engineering and Technology
Autor Zeki Berk
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 742
EAN 9780128120187
ISBN 0128120185
Codul Libristo 18621042
Editura Elsevier Books
Greutatea 1654
Dimensiuni 241 x 199 x 42
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo