Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Preservation: Essential Oil Approach

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Preservation: Essential Oil Approach Mariem Ben Jemaa
Codul Libristo: 15575730
Editura LAP Lambert Academic Publishing, decembrie 2016
Thyme is a well known plant used as culinary and medicinal ingredient due to its powerful essential... Descrierea completă
? points 69 b
154 lei -9 %
139 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Ente und Gans Malbuch Coloring Pages for Kids / Carte broșată
common.buy 45 lei
Smartphone Movie Maker Bryan Michael Stoller / Copertă tare
common.buy 98 lei
Adverbs Ann Heinrichs / Carte broșată
common.buy 78 lei
Opere complete Walter Benjamin / Copertă tare
common.buy 513 lei
Egypt and the Egyptian Question Donald M. Wallace / Carte broșată
common.buy 269 lei
Ahmed Ibn Hanbal and the Mihna Walter Melville Patton / Carte broșată
common.buy 143 lei
Law and Politics in British Colonial Thought S. Dorsett / Carte broșată
common.buy 321 lei

Thyme is a well known plant used as culinary and medicinal ingredient due to its powerful essential oil. The objective of this study is to evaluate the effect of bulk Thyme essential oil and its nanoemulsion on the quality of contaminated milk. Quality of milk was assessed based on different fermentation indicators: total protein content, milk acidity and total viable count, as well as on its oxidative stability and antioxidant activity. Results exhibited that adding free or nano-encapsulated essential oil was very efficient in inhibiting bacterial growth. The sensory evaluation revealed that essential oil nanoencapsulation had ameliorated panelist appreciation to treated milk. The analysis should help shed some light on new food conservation methods, and should be especially useful to food researchers, professionals in Food Industry, especially Diary Industries.

Informații despre carte

Titlu complet Food Preservation: Essential Oil Approach
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 52
EAN 9783330002913
ISBN 3330002913
Codul Libristo 15575730
Greutatea 94
Dimensiuni 150 x 220 x 3
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo