Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception Jianshe Chen
Codul Libristo: 01294589
Editura John Wiley and Sons Ltd, martie 2012
This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psy... Descrierea completă
? points 583 b
1.175 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Joseph Goebbels Deníky 1924-1929 Joseph Goebbels / Copertă tare
common.buy 61 lei
Plant Lover's Guide to Snowdrops Naomi Slade / Copertă tare
common.buy 110 lei
Allegorical Thackeray, 37 Ellen Redling / Carte broșată
common.buy 220 lei
Euripides and the Poetics of Nostalgia Gary S. Meltzer / Copertă tare
common.buy 399 lei
Die Reputation Juan Gabriel Vásquez / Copertă tare
common.buy 102 lei
Novum testamentum Graece Constantin von Tischendorf / Carte broșată
common.buy 550 lei
Herr Horn hat Urlaub? Sabine Hamann / Carte broșată
common.buy 96 lei
Memoires du sergent Bourgogne Adrien-Jean-Baptiste-François Bourgogne / Carte broșată
common.buy 221 lei
Active Spelling 2 John BarwickJenny Barwick / Carte broșată
common.buy 125 lei
Integration and Growth Prof Dr Ceylan Das / Copertă tare
common.buy 175 lei
Frau Ohne Schatten Hugo von Hofmannsthal / Carte broșată
common.buy 205 lei
Der Junge vom Moor Johann Charlott / Carte broșată
common.buy 71 lei
Im fernen Osten. Tl.2 Gustav Kreitner / Carte broșată
common.buy 240 lei
Conflict, Interdependence, and Justice Peter T. Coleman / Copertă tare
common.buy 640 lei

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies. Coverage includes the main physical and physiological functionalities of the mouth; the location and functionalities of various oral receptors; the main sequences of eating and drinking, and the concomitant food disintegration and destabilisation. Chapters also explain oral processing and its relation to flavour release and texture perception, and there is an introduction to the principles of food rheology as they relate to eating. Food Oral Processing is directed at food scientists and technologists in industry and academia, especially those involved in sensory science and new product development. It will also be of interest to oral physiologists, oral biologists and dentists. The book will be a useful reference for undergraduate and postgraduate students of these disciplines.

Informații despre carte

Titlu complet Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception
Autor Jianshe Chen
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 408
EAN 9781444330120
ISBN 1444330128
Codul Libristo 01294589
Greutatea 936
Dimensiuni 248 x 170 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo