Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Oils and Fats

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Oils and Fats H.W. Lawson
Codul Libristo: 01423185
Editura Springer-Verlag New York Inc., septembrie 2011
This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practic... Descrierea completă
? points 488 b
981 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Gangsta Granny David Walliams / Carte broșată
common.buy 45 lei
top
Final Fantasy Ultimania Archive Volume 3 Square Enix / Copertă tare
common.buy 176 lei
top
Botanicum Kathy Willis / Copertă tare
common.buy 145 lei
top
How Bad Are Bananas? Mike Berners-Lee / Carte broșată
common.buy 71 lei
Official Harry Potter Baking Book Joanna Farrow / Copertă tare
common.buy 76 lei
Welcome to Weaving: The Modern Guide LINDSEY CAMPBELL / Copertă tare
common.buy 116 lei
Colourmetrics / Carte broșată
common.buy 48 lei
Light on Yoga B K S Iyengar / Carte broșată
common.buy 117 lei
Silence of Bones / Carte broșată
common.buy 59 lei
Full Blast Plus 4. Workbook + CD H.Q. Mitchell / Carte broșată
common.buy 92 lei
Lonely Planet Berlin / Carte broșată
common.buy 78 lei
Where Chefs Eat Joe Warwick / Copertă tare
common.buy 127 lei
Passion Of New Eve Angela Carter / Carte broșată
common.buy 59 lei
Napoleonic Light Cavalry Tactics Philip Haythornthwaite / Carte broșată
common.buy 97 lei

This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practical, how-to format. The book integrates all aspects of food oils and fats from chemistry to food processing to nutrition. Three in-depth sections discuss sources; physical and chemical properties, and processing; manufacturing techniques such as deep frying, griddling, and baking; products such as salad dressings, butter, and dairy product substitutes; the latest analytical and sensory evaluation techniques; flavor control, and nutrition. The book features the latest information on flavor measurement and alteration, product development and cost-effective use of oils and fats in production.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo