Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Industries Manual 20th Ed.

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Industries Manual 20th Ed. Anthony Woollen
Codul Libristo: 04731269
Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.... Descrierea completă
? points 692 b
1.394 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Complete Predator Omnibus Nathan Archer / Carte broșată
common.buy 45 lei
Remembering the Roman People T P Wiseman / Carte broșată
common.buy 337 lei
How to be a Time Master Ian Cooper / Carte broșată
common.buy 90 lei
Beyond Tribalism Celia de Anca / Copertă tare
common.buy 324 lei
Arctic Shadow Joanne Sundell / Copertă tare
common.buy 136 lei
Neither Separate Nor Equal Barbara Smith / Copertă tare
common.buy 456 lei
Choice Nicholas Sparks / Carte broșată
common.buy 75 lei
Spirit of London Paul Portheim / Copertă tare
common.buy 99 lei
Fool of the Family Margaret Kennedy / Carte broșată
common.buy 126 lei

Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - II. Canning and Freezing: - D. A. Herbert (F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.I.Biol.) and J. D. Felmingham (B.Sc., F.R.S.H., F.I.F.S.T., M.Inst.Pkg.) - III. Confectionery: - R. Lees (M.R.S.H., A.I.F.S.T.) - IV. The Dairy Industry: - J. G. Davis (D.Sc., Ph.D., F.R.I.C., F.I.F.S.T., F.R.S.H.) - V. - Dehydration: - C. G. Tucker (B.Sc., F.I.C.I., F.I.F.S.T.) - VI. Fats and Fatty Foods: - P. Brown (M. Inst. Inf. Sci.) and I. D. Morton (Ph.D.) - VII. - Fish Processing: - C. L. Cutting (Ph.D., B.Sc.) - VIII. - Fruit Juices and Fruit Juice Beverages: - J. Shacklady (B.Sc., A.R.I.C., F.I.F.S.T.) - IX. - Meat and Meat Products: - Fergus Hill (Ph.D.) - X. - Flour and Flour Milling: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - XI. - Nutrition: - A. E. Bender (Ph.D., B.Sc., F.R.I.C.) - XII. - Packaging: - F. A. Paine (B.Sc., F.R.I.C., M.Inst.Pkg., A.M.I.O.P.) - XIII. - Preserves: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XIV. - Pickles and Sauces: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XV. - Storage, Refrigeration and Handling: Frank H. Slade (C.Eng., M.I.Mech.E.) - Index -

Informații despre carte

Titlu complet Food Industries Manual 20th Ed.
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Număr pagini 526
EAN 9780820601281
ISBN 0820601284
Codul Libristo 04731269
Greutatea 1496
Dimensiuni 216 x 280 x 28
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo