Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Gels

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Gels
Codul Libristo: 02184825
Editura Springer, octombrie 2011
The food technologist who wishes to produce a gelled product is faced with two basic options for ach... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Tom Stuart-Smith Tim Richardson / Copertă tare
common.buy 288 lei
Mindfulness Gill Hasson / Carte broșată
common.buy 77 lei
Tylosaurus / Jucărie
common.buy 59 lei
Having It All Maeve Haran / Carte broșată
common.buy 53 lei
Farbwarenkunde Bernhard Schultz / Carte broșată
common.buy 352 lei
Pontes 1 / Foaie
common.buy 127 lei
DeepStorm OutTack George S. Boughton / Carte broșată
common.buy 91 lei

The food technologist who wishes to produce a gelled product is faced with two basic options for achieving the desired effect; whether to use a protein or a polysaccharide. Although a gel can be formed by either a protein or a polysaccharide, the resultant gels have different characteristics: Polysaccharide gels are characterised by their fine texture and transparency which is achieved at a low polymer concentration. They can be formed by heating and cooling, pH adjustment or specific ion addition . Protein gels are characterised by a higher polymer concentration (5-10%) and are formed almost exclusively by heat denaturation. Before reaching a final decision, the technologist must take a number of factors into consideration. The purpose of this book is to help the technologist in his choice by providing fundamental practical information, in one book, on the properties of gels (and factors which influence them) for both types of biopolymer. To help the reader, each chapter is (wherever possible) organised in the same way so that, for example, information on structure will always be available in section 2. The examples in the Applications section of each chapter are not meant to be exhaustive, but to illustrate the various ways in which the particular polymer can be used to form a gelled product.

Informații despre carte

Titlu complet Food Gels
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 476
EAN 9789401068253
ISBN 9401068259
Codul Libristo 02184825
Editura Springer
Greutatea 626
Dimensiuni 143 x 216 x 27
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo